Advocatenkantoor Delille - Advocatenkantoor DELILLE
20130
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20130,cookies-not-set,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Advocatenkantoor Delille

Bij advocatenkantoor DELILLE vindt U de juiste expertise voor de aanleg, opvolging en verdediging van uw juridisch dossier. Advocatenkantoor is gespecialiseerd in een ruime waaier aan juridische domeinen, zodat de cliënt op elk moment een allround service aangeboden wordt.

Advocatenkantoor DELILLE analyseert uw situatie tijdens een eerste gesprek en blijft uw aanspreekpunt gedurende het gehele proces. Samen met advocatenkantoor DELILLE of een toegewezen advocaat stelt U een gepaste strategie op die uw slaagkansen maximaliseert.

Uw belangen worden verdedigd met gedrevenheid. Uw advocatenkantoor DELILLE ontwikkelt een plan van aanpak dat breder is dan enkel procesvoering. Er wordt ook preventief gewerkt met behulp van nauwkeurig juridisch advies zodat U toekomstige problemen kan vermijden door een intelligente aanpak.

De mogelijkheid de zaak te kunnen regelen in der minne wordt steeds overwogen. Lukt dit niet dan wordt er geen seconde geaarzeld uw zaak in te leiden bij de bevoegde rechtbank. Uw dossier zal op een methodische en doeltreffende manier verdedigd worden. Een uitgebreide dossierkennis is hierbij essentieel.

Het advocatenkantoor DELILLE treedt op voor de bevoegde rechtbanken, hoven en commissies zoals onder meer het Vredegerecht, de Politierechtbank, de Rechtbank van Eerste Aanleg burgerrechtelijk als correctioneel, de Familierechtbank, de Jeugdrechtbank, de Arbeidsrechtbank, de Rechtbank van Koophandel, het Hof van Beroep, …

Wilt u een afspraak maken met advocatenkantoor DELILLENeem dan contact op met ons kantoor of vul het contactformulier in op deze website.