Strafrecht - Advocatenkantoor DELILLE
20085
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20085,cookies-not-set,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Strafrecht

Advocatenkantoor DELILLE

Advocatenkantoor DELILLE staat U bij in alle strafrechtelijke procedures. Er wordt geen onderscheid gemaakt of U dader dan wel slachtoffer bent. U hebt recht op de beste verdediging die reeds start met de bijstand voor en tijdens het eerste verhoor door de politie of de onderzoeksrechter, beter bekend als de SALDUZ rechtspraak.

Ook tijdens de procedures voor de Raadkamer, de Kamer van Inbeschuldigingstelling, de Correctionele Rechtbank en het Hof van Beroep gaan wij voor U door het vuur omwille van de beste verdediging.

Indien U slachtoffer bent bespreken wij de mogelijkheid voor de aangifte van dergelijke feiten bij de politie of het neerleggen van een klacht met burgerlijke partijstelling in handen van de onderzoeksrechter.

 

Daarnaast verlenen wij U bijstand in de afhandeling van uw burgerlijke belangen en het vorderen van mogelijke schadevergoeding in een procedure voor de Correctionele en/of de Burgerlijke rechtbank.

  • Slagen of verwondingen, doding, doodslag, moord
  • Diefstal, afpersing
  • Misbruik van vertrouwen, oplichting, omkoping, heling, misbruik van vennootschapsgoederen
  • Valsheid in geschrifte, valse getuigenis, meineed
  • Belaging
  • Laster en eerroof, belediging
  • Zedenmisdrijven: aanranding van de eerbaarheid, verkrachting, openbare zedenschennis
  • Bijstand bij het politioneel verhoor in het kader van de SALDUZ wetgeving

Wanneer U in aanraking komt met de politie of het gerecht, hebt U steeds recht op bijstand van een advocaat. Ook wanneer U wordt verhoord. Het advocatenkantoor DELILLE beschikt over een SALDUZ-lijn zeven op zeven die 24 op 24 uur bereikbaar is en dit op het nummer 0486/66 06 03. Wordt U in het midden van de nacht opgepakt dan staat het advocatenkantoor DELILLE klaar U bijstand te verlenen tijdens uw verhoor.

Wilt u een afspraak maken met advocatenkantoor DELILLENeem dan contact op met ons kantoor of vul het contactformulier in op deze website.