Rechtsdomeinen - Advocatenkantoor DELILLE
20134
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20134,cookies-not-set,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Rechtsdomeinen

Advocatenkantoor DELILLE

U kunt op ons vertrouwen…

voor advies en bijstand op volgende domeinen van het recht:
Arbeidsrecht & sociaal recht

Advocatenkantoor DELILLE adviseert U als er problemen in de arbeidsrelatie de kop op steken: bijvoorbeeld in geval van ontslag, arbeidsongeval, herstructurering, wijziging van arbeidsvoorwaarden …

Lees meer
Familierecht

Het familierecht heeft heel wat evoluties doorgemaakt. Kies voor een ervaren en begripvolle adviseur die U wegwijs maakt in uw rechten en plichten op het vlak van familierecht.

Lees meer
Handelsrecht

Het handelsrecht regelt de rechtsbetrekkingen tussen handelaren.

Lees meer
Jeugdrecht

Advocatenkantoor DELILLE is houder van het Certificaat “Bijzondere Opleiding Jeugdrecht”.

Lees meer
Strafrecht

U hebt recht op de beste verdediging die reeds start met de bijstand voor en tijdens het eerste verhoor door de politie of de onderzoeksrechter, beter bekend als de SALDUZ rechtspraak.

Lees meer
Verkeersrecht

Of het nu snelheidsovertredingen, foutief parkeren, alcoholintoxicatie, dronkenschap, vluchtmisdrijf, het rijden zonder verzekering of geldig rijbewijs tijdens rijverbod, een voertuig dat niet werd ingeschreven,… of u bent het slachtoffer, u kan bij ons terecht.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken met advocatenkantoor DELILLENeem dan contact op met ons kantoor of vul het contactformulier in op deze website.