Verkeersrecht - Advocatenkantoor DELILLE
20087
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20087,cookies-not-set,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Verkeersrecht

Advocatenkantoor DELILLE

Of het nu snelheidsovertredingen, foutief parkeren, alcoholintoxicatie, dronkenschap, vluchtmisdrijf, het rijden zonder verzekering of geldig rijbewijs tijdens rijverbod, een voertuig dat niet werd ingeschreven, … deze inbreuken kunnen tot een dagvaarding leiden voor de Politierechtbank. U kan zware straffen zoals een geldboete, het verval van het recht tot sturen of een gevangenisstraf oplopen.

Daarnaast kunt U bij het advocatenkantoor DELILLE terecht als slachtoffer en staan wij U bij in de afhandeling van de burgerlijke belangen in het kader van een straf en/of een burgerlijke procedure.

 

  • Vluchtmisdrijf
  • Alcoholintoxicatie/dronkenschap aan het stuur
  • Sturen onder invloed van drugs
  • Snelheid
  • Onopzettelijke slagen of verwondingen, of doding, in het kader van een verkeersongeval

Wilt u een afspraak maken met advocatenkantoor DELILLENeem dan contact op met ons kantoor of vul het contactformulier in op deze website.